Forrige uke ble det klart at Gøran Tangvik trer inn i rollen som enhetsleder for bygg og eiendom i Orkland kommune. 

Stillingen ble til etter en omorganisering av tekniske tjenester, som ble delt opp til enhetene bygg og eiendom, samt veg, vann og avløp.

Nå er også stillingen som enhetsleder for veg, vann og avløp besatt. 40 år gamle Johan Mogstad Åsenklint kommer opprinnelig fra Nybro i Sverige, men jobber i dag som enhetsleder for teknisk drift i Surnadal kommune. 

– Familiesituasjonen åpnet opp for muligheten til å søke jobb i Orkland, så da jeg kom over stillingsannonsen her, ble jeg veldig interessert. Jeg har hørt mye godt om kommunen, og trives i tilsvarende rolle i Surnadal i dag, sier han. 

Erfaring fra det svenske flyvåpenet

Åsenklint har erfaring som prosjektleder på både bygg- og VA-prosjekt. Han har en bachelor i byggteknikk, og er tekniskoffiser fra det svenske flyvåpenet. 

– Det skal bli spennende å bli kjent med de ansatte i Orkland. Jeg ser frem til å jobbe videre i bransjen, og få være med på å utvikle organisasjonen, sier han.  

– Solid inntrykk

Kommunalsjef samfunn i Orkland kommune, Lavrans Skuterud, er trygg på at Åsenklint blir et godt tilskudd. 

– Han får svært gode tilbakemeldinger som enhetsleder, og i intervjuene møtte vi en reflektert og engasjert person, som ga et solid inntrykk. Vi er svært glade for at han valgte oss, sier han. 

Åsenklint starter i jobben til høsten.