Om Lensvik og Lysheim skoler

Lensvik skole er en 1-10 skole som ligger fint til med utsikt ut over Trondheimsfjorden. Skolen ble opprinnelig bygget i 1961. Et nytt moderne skolebygg ble tatt i bruk i 2022. Vi har 100 elever på barnetrinnet og 50 elever på ungdomstrinnet.

skolens område ligger også Lensvik flerbrukshus med samfunnshus, idrettshall og svømmebasseng. Et fantastisk uteområdet med nærhet til Melandsåsen med sine turstier og gapahuker, nærhet til fjære og sjø, samt et stort moderne idrettsanlegg.  På samme område ligger også Lensvik Barnehage. Sammen jobber vi for et godt og trygt læringsmiljø, stor grad av trivsel og fokus på å gi hver elev mestringsfølelse og dermed økt læringsutbytte. 

Lysheim skole ligger i naturskjønne omgivelser i Vassbygda. Elevene som bor fra Selva og utover, sogner til skolen. Skolen har historie helt tilbake til 1880-tallet, men ble betydelig restaurert og modernisert, både innvendig og utvendig, i perioden før og etter tusenårsskiftet. Skolen er en 3-delt barneskole, som også tilbyr SFO.

Vi har gode undervisningsrom og et stort og flott uteareal med mulighet for mange aktiviteter.