Skolefri i Orkland

Aktivitetstilbud til ungdom i alderen 10-18 år i skolens ferier. De fleste aktiviteter er gratis.

Trygt hjem for en 50-lapp

Skyssordninga «Trygt hjem for en 50-lapp» som sikrer et tilbud for at ungdommer kommer seg trygt hjem på natta i helgene blir videreført i Orkland kommune.

UKM

Det kommer fortsatt til å bli arrangert lokalmønstring i alle de fire tidligere kommunene, men da med navn ut ifra hvor arrangementet blir avholdt. På de lokale mønstringene er aldersgrensen 10-19 år. Det er mulig å melde seg på i samme kategorier som tidligere. Du velger selv hvilken mønstring du vil delta på, men vi oppfordrer alle til å være med å fylle sitt lokale arrangement med innhold. Skulle datoen ikke passe er det vel supert at du kan melde deg på en av de andre mønstringene? Det vil ikke være fagpanel og videresending fra lokalmønstringa, men du må delta på én av disse for å kunne delta på Orkland UKM, som blir hovedarrangementet.

Orkland UKM blir hovedarrangementet og avholdes etter de lokale mønstringene er avholdt. Aldersgrensa her blir 13-19 år, og du må ha deltatt på en av de lokale mønstringene for å få delta her. Ellers vil denne mønstringa være slik dere kjenner UKM fra før. Det er herfra det plukkes ut ungdommer som skal representere Orkland på UKM regionfestivalen.

Ungdomsklubben Synt’n

Synt'n holder til i andre etasje i Orklahallen/Folkehelsesenteret. Inngangen finner du nærmest fotballbanene

Aldersgrense
8. trinn – ut vgs (13-19år)

Åpningstider
Onsdager 18:00 - 21:00
Fredager 19:00 - 23:00

Ungdomsråd

Orkland kommune jobber med å få på plass et ungdomsråd. Dette skal etter planen være på plass innen 1.10.2020