Ungdomsklubb

Ungdomsklubben Synt`n

Synt'n holder til i andre etasje i Orklahallen/Folkehelsesenteret. Inngangen finner du ved nærmeste fotballbane. På Synt´n kan vi tilby aktiviteter som Ps5, switch, pc, biljard, airhockey og mye mer. Vi serverer også mat en gang iblant, har forskjellige konkurranser og filmkvelder.
Det er alltid bemannet av voksne på kveldene.

Aldersgrense
8. trinn - 18 år

Åpningstider
Onsdager 18:00 - 21:00
Fredager 18:00 - 22:00

Følg oss på sosiale medier for å få informasjon om hva som skjer.

Krokstadøra ungdomsklubb

Ungdomsklubben på Krokstadøra holder til på Aa skole, og er en klubb for barn og unge fra 4. trinn til 18 år. Her kan man komme og kjøpe seg pizza eller noe annet godt i kiosken, henge med venner og game.

Åpningstider
Torsdager 18:00 - 21:00

Løkken ungdomsklubb

Løkken ungdomsklubb er en privat driftet ungdomsklubb, og holder til i Losjen, Furulund.

Åpningstider
Torsdag 18:00 - 21:00 (5. trinn - 7. trinn)
Fredag 18:00 - 23:00 (8. trinn - 18 år)

Ungdomsråd

Ungdomsråd skal være talerøret til ungdommene overfor politikerne og beslutningstakere, og skal ha en rådgivende rolle for kommunen og fylkeskommunen. Rådet skal representere interessene til ungdommen i kommunen eller fylket og har rett til å uttale seg i alle saker som angår ungdom.

I Orkland ungdomsråd har vi plass til alle typer ungdommer. Man trenger ikke å ha store drømmer om å bli en fremtidig politiker for å bli medlem. Ungdomsrådet er en sosial arena som kan være inngangsporten til nye muligheter.

Skolefri i Orkland

Skolefri i Orkland er et aktivitetstilbud til barn og ungdom i skoleferiene, og arrangeres i sommerferien, høstferien og vinterferien under navnene sommerOrkland, høstOrkland og vinterOrkland. Skolefri i Orkland har et variert program som skal gi opplevelser gjennom spenning eller læring. De fleste aktivitetene gjelder fra alderen 10 – 18, og de fleste aktivitetene er gratis.

UKM

UKM står for ung kultur møtes, og er en arena der ungdom møter ungdom, der kultur utveksles, uten konkurranse, men med tanker om utvikling, læring og samhold. Kort sagt; UKM skal være Norges viktigste kulturelle møteplass for unge. UKM er en arena for alle uansett hvilke kulturinteresser man har.

Unge arrangører: Vil du være med på noe gøy, sosialt og lærerikt? UKM Orkland trenger hele tiden noen som ønsker å bidra til å arrangere UKM. Er du mellom 13 og 20 år og ønsker å være med på UKM-eventyret, ta kontakt med Tone Løkstad eller Thuva Hildrum.

Besøk også:

Trygt hjem for en 50-lapp

Trygt hjem for en 50-lapp er et spleiselag mellom Orkland kommune og Trøndelag fylkeskommune, og er rettet mot ungdom fra fylte 15 år, til og med det året de fyller 22 år. Tilbudet gjelder for hjemkjøring fra offentlige fester og arrangement. Med offentlig arrangement menes arrangement som er åpen for allmenheten, med påmelding og/eller inngangsbillett/deltakeravgift. Ordningen gjelder ikke privat arrangement og sammenkomster som bursdag og hjemmebesøk.

 • Tilbudet gjelder hjemkjøring alle fredager og lørdager etter klokken 22:00.
 • Det må bestilles før klokken 19:00 på telefon 07373
 • Ordningen gjelder kun hjemkjøring innenfor kommunegrensen. 
 • Ungdommene skal kjøres helt hjem, uansett hvor mange som er med i bilen. Dette gjelder også maxitaxi.
 • Passasjerer og taxi-sentral skal ta sikte på best mulig koordinering, og maksimal utnyttelse av drosje. Dette gjelder både koordinering av bostedsadresser og avreisetidspunkt. Det vil si at drosjesentralen kan endre avreisetidspunkt for best mulig utnyttelse av kapasitet, og bestiller vil få beskjed om dette.
 • Egenandelen er på 50 kroner per person. Dersom total egenandel overstiger pris på taksameter, betales taksameterpris.

Endringer fra og med 01.10.2023

 

Trygt hjem for 200 kroner

 • Tilbudet gjelder hjemkjøring fra private arrangementer og sammenkomster.
 • Tilbudet gjelder hjemkjøring alle fredager og lørdager etter klokken 22:00.
 • Det må bestilles før klokken 19:00 på telefon 07373
 • Ordningen gjelder kun hjemkjøring innenfor kommunegrensen. 
 • Ungdommene skal kjøres helt hjem, uansett hvor mange som er med i bilen. Dette gjelder også maxitaxi.
 • Passasjerer og taxi-sentral skal ta sikte på best mulig koordinering, og maksimal utnyttelse av drosje. Dette gjelder både koordinering av bostedsadresser og avreisetidspunkt. Det vil si at drosjesentralen kan endre avreisetidspunkt for best mulig utnyttelse av kapasitet, og bestiller vil få beskjed om dette.
 • Egenandel er på 200 kroner per person. Dersom total egenandel overskrider pris på taksameteret, betales taksameterpris.

Endringer fra og med 01.10.2023

 

Fleksibel transport

Reis med fleksibel transport til og fra ungdomsklubben i Orkanger, trening eller til andre gjøremål. Et tilbud for alle til vanlig busspris. Kun kroner 21 til deg som er under 20 år.

Tilbudet kjører på bestilling med fleksibel transport, onsdager og fredager 

 • Fra Lensvik til Orkanger og tilbake
 • Fra Meldal til Orkanger reiser du med vårt ordinære tilbud med busslinje 460
 • Fra Orkanger til Meldal bestiller du fleksibel transport

Se reiseinformasjon på atb.no

Slik bestiller du

 • Ring 02867 for bestilling. Du kan bestille inntil syv dager før reisen og senest tre timer før du skal reise. Åpningstider er: mandag-fredag 07:00-21:00, lørdag 09:00-18:00, søndag og hellig/høytidsdager 10:00-19:00.
 • Motta bekreftelse på registrert bestilling på SMS eller bli oppringt.
 • Motta hentetidspunkt på SMS eller bli oppringt.

Slik kjøper du billett

 • Kjøp billett i AtB-appen.
 • Send SMS med kodeord BARN1S (barnebillett er t.o.m. 19 år) til 2027
 • Reisekortet t: kort.
 • Bankkort

Mer informasjon om fleksibel transport, hvordan du bestiller, kjøper billett og kollektivtilbudet i din kommune, finner du på atb.no eller ring 02867.

Tilbudet gjelder fra 12. april 2023.

Økonomisk støtte til fritidsaktiviteter

Orkland kommune ønsker at alle barn og ungdommer skal ha like muligheter for en aktiv fritid uavhengig av familiens økonomiske situasjon. Derfor har kommunen satt av penger for å kunne bevilge økonomisk støtte dette.

Har du spørsmål om ordningen kan du ta kontakt med oss på telefon 72 46 73 00