3. juledag klokken 16:00 blir det direktesendt digital jule-allsangstund fra låven til Marit Selbæk og Jon Ola Lien i Lensvik. Sendingen følger du her på kommunens hjemmesider eller på Facebook.

– Vi tror dette kan bli hyggelig for alle som bor på institusjoner, men også for alle hjemmeboende seniorer og alle andre som synes det er hyggelig å synge julesanger, sier Jon Ola Lien, som er både ideskaper og den som vil stå som produsent av sendingen. Jon Ola har lang erfaring med TV-produksjon i Norge, og driver i dag sitt eget selskap med base i Lensvik.

Tekster sangene

Hans kone Marit arbeider til daglig med sang og musikk, hovedsakelig som frilanser. Hun underviser også innen musikk, og jobber i kirken. Dessuten har hun et engasjement gjennom den kulturelle spaserstokken, og er godt kjent gjennom opptredener på eldreinstitusjonene i Orkland. I programmet 3. juledag vil hun synge og spille piano, mens hun får god hjelp av mor og datter, Stine og Ane Svanem, til å framføre velkjente juletoner.

– Vi legger vekt på at dette skal være et allsangprogram, og derfor vil vi selvsagt tekste alle sanginnslagene, sier Jon Ola.

Direkte og i opptak

– Programmet vil vare cirka en time og passer bra under ettermiddagskaffen på institusjonene og forhåpentligvis til alle andre som vi ha en hyggelig sangstund sammen med oss, sier Jon Ola Lien.

Programmet blir liggende tilgjengelig her på kommunens nettside og på Facebooksiden i hele romjula, slik at de som ønsker kan se det i opptak.