– Vi vet at verdien av å møte andre som på en eller annen måte er rammet av kreft er stor. Når vi i tillegg kan bruke fagkompetanse og engasjement i samarbeid med frivilligheten, vil dette bli et godt sted å komme til.

Det sa Kirsten Singsaas Sundsøy i forkant av åpningen av det nye treffstedet som ble åpnet 17. februar i år i Orkdal sanitetsforenings hus, like ved Orkdal sjukehus.

– Tilbudet har vært godt tatt imot, men det er plass til flere, sier Sundsøy som kan fortelle at de på torsdag 19.mai får besøk av Kreftforeningen, som blant annet skal snakke om  Hverdagshjelpen, og da ønsker de gjerne at flere tar turen innom.

Hverdagshjelpen er et tiltak i regi av Kreftforeningen som flere steder i Norge tilbyr hjelp til praktiske gjøremål i og utenfor hjemmet. Du kan blant annet få hjelp til å bære ved, vaske vinduer eller rydde boden.

Her kan du lese mer om Hverdagshjelpen

Sundsøy lover flere interessante tema på torsdagene som kommer og håper at flere stikker innom i Evjensvollen 26 torsdag 19. mai i tidsrommet 12:30 til 14:30.

Åpner temakafe for alle som er rammet av kreft