Skal du arrangere konsert, basar eller loppemarked? Ønsker du å få flere til å komme? Vet du at du har en arrangementskalender i Orkland som du kan benytte – helt gratis?

Vi er heldige som bor i en kommune med et aktivt kulturliv og en frivillig sektor med stort engasjement og dugnadsvilje. Når noe skal arrangeres blir ofte spørsmålet: Hvordan skal vi markedsføre oss? Hvor kan vi gjøre det slik at flere blir oppmerksomme på oss og legger turen til akkurat til vårt arrangement?

Fra plakater til digitale flater

Tidligere var det ofte «jungeltelegrafen», plakater på oppslagstavler og annonsering i lokalavisa som var de opplagte kanalvalgene. Slik er det ikke lenger. I dag er det de digitale flatene som har overtatt, og i Orkland er vi så heldige å ha en kanal hvor du helt gratis kan markedsføre ditt arrangement – Visit Orklands arrangementskalender.

Tekst og bilder

Den digitale arrangementskalenderen kan per i dag benyttes av alle arrangører. Der registrerer du enkelt alle faktaopplysninger om det som skal skje og laster opp bilder du vil benytte. Når du trykker «publiser», havner det i en kalenderoversikt, sortert etter dato – enkelt for deg, og enkelt for publikum.

Enkelt og brukervennlig

Du finner denne tjenesten på nettsiden visitorkland.no I tillegg har Orkland kommune lenket denne tjenesten fra sin hjemmeside. Sentralt plassert i menyen på forsiden finner du en knapp som heter «Hva skjer i Orkland». Trykker du på den kommer du direkte inn i kalenderen.  Der finner du oversikt over arrangement som er registrert og mulighet til å opprette deg som bruker av systemet og opprette dine arrangement.

Siden oppstarten av Visit Orkland har det vært publisert 91 arrangementer i kalenderen, men det er plass til flere! Siden har hatt 1360 besøk i år, hvorav 522 de siste tre månedene, så det er tydelig at besøket er økende. 

Vi oppfordrer alle arrangører benytte denne muligheten og spre gjerne informasjon om denne tjenesten. Husk at du må oppdatere ditt arrangement underveis dersom det skulle bli avlyst, flyttet eller bli utsolgt. Lykke til!