– Ta bilde av skiltet, skriv inn stedet du fant det og send det inn på e-post. Da er du med i konkurransen! 

Det sier prosjektleder Eirik Selvnes på tekniske tjenester. 

Kommunesammenslåing får mange praktiske konsekvenser. En av dem er å bytte ut alt av skilt med tidligere kommunenavn og kommunevåpen på alt av materiell og bygninger.  Det meste er i orden på større bygninger, men nå er det tid for å ordne resten. Der kan du bidra! 

– Vi har mange mindre kommunale bygninger rundt omkring i Orklandgeografien som ennå ikke er omprofilert. Det er alt fra pumpestasjoner, lagerbygg, høydebassenger og andre driftsbygninger, sier Selvnes, som nå ønsker din hjelp for å finne skiltene.    

Gå på jakt 

– Vi ser at det er svært populært å gå på stolpejakt og finne kjentmannsmerker, og tenkte at nå kan publikum i sommer også jakte bygninger og steder som fortsatt har gamle skilt med tidligere kommunenavn og våpenskjold.  

Finner du noen, er det bare å knipse et bilde, skrive inn hvor bildet er tatt og sende det inn på e-post til skiltjakt@orkland.kommune.no 

Premiering 

– Vi håper dette både kan appellere til nysgjerrigheten og lysten til å ta seg en tur ut i vår flotte natur, sier Selvnes, som setter frist for innsending av bilder til 15. september. 

Han kan selvsagt friste med premier til noen av dem som sender inn.   

– Jada, vi vil trekke ut et nettbrett som hovedpremie til en heldig vinner. I tillegg vil vi dele ut noen små overraskelser som kommer i posten til noen av innsenderne, sier Selvnes, som ønsker alle en god tur i sommerværet.