Er du eldre, hjemmeboende og mottar hjelp fra hjemmetjenesten? Har du kanskje lyst på et lite avbrekk i hverdagen? Ja, da er du hjertelig velkommen til å bli med på positive aktiviteter.

Første arrangement er tur til Varig Orkla Arena, der det blant annet blir omvisning på det flotte nye travanlegget. Det forteller Gøril Fjellstad i Orkland Røde Kors. Etter en pandemi som har lagt begrensninger på aktivitetsnivå, har foreningen tatt målet av seg til å bidra med nye tiltak til nytte for de som har behov.

Her kan du lese mer om Orkland Røde Kors

Henter og bringer

– Vi fant ut at istedenfor å etablere en regelmessig type aktivitet på fastsatte dager og klokkeslett, ville vi heller lage aktiviteter med ulikt innhold som favner litt bredere. Første aktivitet er som sagt en utflukt til travanlegget på Fannrem, på ettermiddagen den 28. november.

Foruten omvisning på anlegget blir det også mulig å se på et par fartsfylte travløp. Røde Kors spanderer både kaffe og noe å bite i. Vanskelig å komme seg travparken, tenker du kanskje? Slapp av – det ordner Orkland Røde Kors. De henter deg hjemme og sørger for å bringe deg hjem igjen etterpå.

Julelunsj med historiefortelling

– Onsdag 14. desember er det klart for neste arrangement. Da inviterer vi deg til Bårdshaug Herregård på julelunsj klokken 13.00. Der vil det foruten mat og drikke bli spennende historiefortelling med tidligere hotelldirektør Gunnar Lysholm.

På julelunsjen blir det en liten egenandel på 150 kroner, men du får samme service av Røde Kors – fri skyss begge veier! Gøril røper at de har flere gode planer utover vinteren, men ønsker gjerne innspill fra deg dersom du har forslag til innhold.

Påmelding

Ønsker du å melde deg på er det bare å melde din interesse til hjemmetjenesten. Deretter vil Røde Kors ta kontakt med deg og avtale tidspunkt for henting.

– Det vil være begrensning på antall deltakere, så her gjelder det å være «først til mølla», presiserer Gøril, som håper på god deltakelse.

Har du spørsmål eller tips til aktiviteter, eller kanskje har du lyst til å melde deg som frivillig? Da kan du ta direkte kontakt med Orkland Røde Kors på telefon. Du treffer Gøril Fjeldstad på 95 04 40 15 eller Turid Haines på 97 12 05 66.