Vil du vite mer om hvordan du kan være trygg i eget hjem, og samtidig ha det trivelig i lag med andre? Da bør du ta turen til Lensvik torsdag 28. september klokken 12:00.

Orkland kommune og Orkland omsorgsberedskapsgruppe har ved flere anledninger samarbeidet om trygghetstreff for eldre, med søkelys på brannvern og brannberedskap. Det har vært gjennomført både på Orkanger og i Meldal.

– Det har begge gangene vært svært positive tilbakemeldinger fra de frammøtte, sier Marit Øien i arrangementskomiteen.

Trivelig og gratis

Torsdag 28.september blir det nytt trygghetstreff, denne gangen i Lensvik bedehus. Det er Lensvik helselag som vertskap denne gangen. Øien minner om at arrangementer er gratis og åpent for eldre fra hele kommunen.

– Det blir informasjon fra kommunens beredskapssjef, film, foredrag og slokkedemonstrasjon ved Orkland brann og redning, samt informasjon om hjelpemidler og utstyr ved kommunens ergoterapitjeneste og hjelpemiddellager, forteller Øien.

I tillegg vil Lensvik helselag vise fram og gjennomgå anbefalt innhold i privat beredskapslager.

Velkommen! 

Som alltid på treffene vil det bli underholdning og bevertning, og anledning til en god prat både med de faglig ansvarlige og andre frammøtte. Har du noen spørsmål eller har behov for transport til arrangementet? Da tar du kontakt med Willy Tøndel på telefon 92 60 16 37.

Velkommen til trygghetstreff i Lensvik bedehus, tirsdag 28.september!