Kveli, Rånes og Bremseth er blitt en institusjon i trøndersk kulturliv og trenger nesten ikke markedsføring for å selge ut samtlige plasser i Orkland kulturhus.

Håkon Hammer på kommunens kulturavdeling har sikret seg en pangstart på sceneinnslag i det nye året. Tirsdag 30. januar er det nemlig igjen klart for et sikkerstikk på underholdningsfronten.

– Den første forestillingen ble solgt ut allerede før nyttår, og skal du få med deg ekstraforestillingen klokken 21:00, må du ikke nøle for lenge med å kjøpe billetter, sier Hammer. 

Kjøp billetter her

Humormusikalsk columbiegg

Gjennom årene har den nordtrønderske trioen gledet mange med sine humorshow, og publikum ser ikke ut til å gå lei. Tvert imot ser det ut til at de gleder seg like mye til neste «episode», og kulturhus fylles overalt. 

Arnt Egil Rånes er for mange kjent som sologitaristen i DDE, mens Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth begge har flere Norgesmester-titler i revy. Sammen utgjør de et humormusikalsk columbi-egg med en originalitet og timing som publikum ser ut til å like. Det er ikke uvanlig at det kommer latterhikst bare de tre karene viser seg på scenen.

Her kan du lese Håkon Hammers omtale av vårprogrammet

Lokale poeng

Det nye showet har fått tittelen HUMOR & Kanari. Merkelappen «humormusikalsk underholdning» passer fortsatt, men måten det serveres på er nyskapende. Denne gangen har de satt seg mål om at hver enkelt forestilling skal skille seg litt ut fra den forrige.

– De tre lover blant annet i større grad enn tidligere å ha med aktuelle og lokale poeng i forestillingen, sier Hammer, som tror publikum liker at de av og til havner utenfor manus og må ro seg i land med tvilsomme improvisasjoner. 

Her kan du lese mer om godbitene på kulturprogrammet