Er du litt ustø, over 65 år og kjenner at beina ikke er så sterke lenger? Ønsker du å bli sterkere og stødigere? Da kan Sterk og stødig-gruppene være noe for deg!

Du er velkommen til å trene i en av våre treningsgrupper for seniorer, med hovedvekt på balanse- og styrketrening. Du trenger ikke ha noen erfaring med trening fra tidligere, men du må kunne gå innendørs uten hjelpemiddel. Så langt har vi fått med oss rundt 180 deltakere i Orkland, og det er ikke dårlig, vel? Det er som en hel hær av livsglade seniorer som balanserer, ler og styrker seg sammen i våre treningsgrupper.

Plass til flere

Lensvik hoppet med på moroa i høst, og nå venter vi spent på den siste og 12. gruppen som sparkes i gang mandag 12. februar på Folkehelsesenteret. Krokstadøra-gjengen venter også på å åpne armene for nye deltakere, og det er plass til flere glade fjes på alle tre gruppene. Bli med på moroa – det er verken kø eller noen øvre aldersgrense, bare krav om en velfungerende sans for humor. Det hender nemlig at det skrønes litt innimellom. 

Meld deg på!

Vi garanterer en lattermild og energisk treningsopplevelse. Så, hvorfor ikke legge vekk tanken om en ustø alderdom og heller bli med oss for litt morsom balansegymnastikk? Vi venter på deg med åpne armer og et stort smil. 

Ta kontakt for mer informasjon, eller for å melde deg på før alle plassene fylles opp!

Du treffer oss på telefon 94 82 34 20

Her kan du lese mer om Sterk og stødig