Frivilligsentralenes julegaveaksjon er godt i gang og målet er at alle barn i Orkland skal få pakker under juletreet i år også. Det rapporteres om stor giverglede. 

Noen familier trenger litt ekstra støtte for å kunne komme denne tida i møte med litt lavere skuldre. Derfor tar frivilligsentralene gledelig imot flere bidrag også de nærmeste dagene. Du kan donere fysiske gaver både på Orkanger frivilligsentral, på biblioteket på Orkanger og Skattkammeret i åpningstiden de nærmeste dagene. I tillegg er det fremdeles mulig å vipse en valgfri sum til 638220 eller overføre til kontonummer 4212.56.11200 og merkes “Julegaveaksjonen”.

– Fysiske gaver kan være leker, praktiske ting som klesplagg eller noe godt til de små, sier Olga Ucinska på Orkanger frivilligsentral. 

Sammen med Odd Inge Sletvold ved Meldal frivilligsentral gleder hun seg til å kunne sette sammen og pakke inn alle de innkomne gavene. 

Siste helg var frivilligsentralene representert under Orkdalsmessa, der de fikk markedsført både egen aktivitet og samlet inn bidrag til aksjonen.

– Vi er så stolte og takknemlige over rausheten til orklendingene i den travle førjulstiden, og hvis noen fortsatt ønsker å gi så er muligheten der, sier Olga Ucinska.