Menn i Helse er et rekrutteringsprogram hvor arbeidssøkende menn tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider. For å være aktuell må du ha rett på en ytelse fra Nav. I tillegg må du være motivert og klar for en ny mulighet. Nytt kull skal starte opp i 2024. I likhet med mange andre norske kommuner er også Orkland kommune med i ordningen. 

Betalt opplæring 

Deltakerne får tittelen helserekrutter og under utdanningen veksles det mellom å motta ytelse fra Nav og lønn fra kommunen. Hvis du vil høre nærmere om tilbudet, utdanningen og jobbmulighetene, møt opp i auditoriet på Trondheim voksenopplæringssenter på Sorgenfri, torsdag 9.februar klokken 12.00-14.00.  

I etterkant av møtet kan du melde deg på til intervju. Etter intervju vil egnede og motiverte kandidater tilbys en veiledet praksisperiode som helserekrutt. Deretter følger et utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider. 

Påmelding  

Er du vår neste helserekrutt? Grip muligheten! Kjenner du noen som fortjener muligheten? Tips dem! Påmelding til informasjonsmøtet gjøres via din veileder i Nav

Nærmere informasjon 

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med fylkeskoordinator Joakim Holmberg på telefon 
97 49 90 61 eller e-post: joakim@mennihelse.no 

Vi gjør oppmerksom på at vår komprimerte utdanningsmodell for voksne tilbys også for kvinner.