Smittefritt klovneri, sirkus og magi fra en rullende scene. Det fikk både barn og beboere på institusjoner i Orkland oppleve på torsdag.

The Flying Seagulls Norge og Turnéteatret i Trøndelag tråler i disse dager rundt i trønderske kommuner. Der tilbyr de «Gratis og risikofri underholdning som følger helsemyndighetenes råd.» Torsdag besøkte de Grøtte skole, Evjen barnehage og Myrantunet bofellesskap med en fartsfylt koronafri forestilling.

Evjen forestilling.jpgBehørig avstand Mellom aktører og publikum på Evjen barnehage. Foto: Sigrid Loe

På Myrantunet i Lensvik var beboerne samlet ute på tunet for å overvære forestillingen. Skuespiller Elise Hallem hadde ingen problemer med å få publikum med seg i sine ablegøyer fra scenen. Der hadde hun med seg Øyvind Jo Eik Heimdal på piano. Det ble både sang, trylling og ablegøyer, noe de frammøtte så ut til å sette stor pris på.

The Flying Seagull Project er en veldedig organisasjon med røtter i Storbritannia. De jobber for å spre glede, varme og positivitet hovedsakelig til barn i krise over hele verden.  Over de siste 12 årene har de besøkt og delt smil og latter med over 125 000 barn, blant annet til barn i flyktningleire.

The Flying Seagulls Norge er en ideell organisasjon, og alle involverte i prosjektet Bussen Blåmåka jobber gratis.


orkland.kommune.no/korona