- Tusen takk, det var en svært hyggelig overraskelse, sier Astrid Hynne Solem, som ble den første vinner av nettbrett i forbindelse med vår pendlerundersøkelse.

Solem er en av over 300 som har svart på undersøkelsen så langt, og hun synes det gikk helt greit å fylle ut svarene på den digitale undersøkelsen.

-Jeg så den var omtalt i avisa, klikket meg inn og brukte bare noen få minutter på å svare, sier hun.

Elleve minutter

Astrid Hynne Solem er tannlege hos Tannlegene på Torgsenteret på Orkanger. Hun er en av over 1000 arbeidstakere som hver dag pendler fra en annen kommune til jobb i Orkland. Familien er godt etablert i Børsa og har nylig gått til anskaffelse av et hus som skal pusses opp.

- For meg og familien er det ikke aktuelt å flytte til Orkland, men det er positivt at kommunen går ut og spør pendlerne. Kanskje kan kommunen få noen svar som kan være til nytte. Jeg bruker nøyaktig elleve minutter til jobben og det mener jeg er helt greit for å komme seg på jobben, sier hun.

Ønsker svar

Orkland kommune ønsker å få innsikt i hvorfor mange velger å pendle fra sitt bosted i en annen kommune istedenfor å flytte hit. Derfor er det nå ute en pendlerundersøkelse som vi håper flest mulig tar seg tid til å besvare. Jo flere svar, desto mer representativ og verdifull blir den for kommunen. I tillegg til at undersøkelsen er omtalt i avisa Sør-Trøndelag og på kommunens nettsider, er det også sendt informasjon på e-post til de største bedriftene i Orkland.

To igjen!

Har du lyst til å vinne et nettbrett, slik som Astrid? Pendler du fra en annen kommune til Orkland er det bare å klikke seg inn på lenken under og delta. Legger du igjen telefonnummeret ditt er du med i trekningen. Undersøkelsen vil være aktiv ut uke 45, og vi har to nettbrett igjen for utdeling!

Start undersøkelsen