Jeg er stolt og glad for å være ordfører i Orkland kommune, en kommune med mange dyktige og engasjerte innbyggere, ansatte og politikere. Alle bidrar på sin måte til å bygge den nye flotte kommunen vår.

Etter min oppfatning er vi heldige som får bo i en kommune der optimismen råder og hvor næringsliv og kommune sammen får til spennende utvikling. Det er også god grunn til å skryte av frivilligheten og alle ildsjelene i alle deler av kommunen, som står på og bidrar med trivsel for oss alle.

Å være ordfører innebærer at man er både patriotisk og diplomatisk, pådriver og samfunnsbygger. Ikke alltid kan man innfri forventningene og utfallet av saker blir ikke alltid slik man ønsker. Men som ordfører er jeg alltid åpen for ideer og innspill, slik at vi sammen bidrar til økt aktivitet, trivsel og bosetting i kommunen vår.

Har du tanker omkring dette, eller har andre saker på hjertet? Husk at du alltid er hjertelig velkommen til en prat og en kopp kaffe på ordførerkontoret.  Dørterskelen er lav, og døren er nesten alltid åpen når jeg er til stede. Velkommen innom!

signatur_ordforer_transp.png

Varaordfører

Are_Hilstad_COL_500.jpgAre Hilstad

Arbeiderpartiet

Telefon:
993 39 608

Send e-post

Pressebilder: