Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Spille i skolekorps? Søk før 10. juni!

Å spille i korps er en morsom og sosial aktivitet som gir deg mange musikalske og andre gode opplevelser, og vi har utsatt fristen for å søke kulturskolen for alle til 10.juni! 

Korpsbevegelsen i Norge er i medvind for tiden og har økning i medlemstallet for tredje år på rad. Dersom skolekorpsene i Orkland får økning i sine medlemstall de neste tre årene, lover det godt både for musikk på 17. mai og et fritidstilbud av god kvalitet til barn og unge. Du kan velge mellom flere skolekorps i Orkland, avhengig av hvor du bor og hva du foretrekker. Agdenes skolekorps, Meldal skolekorps og Orkdal skolekorps er alle åpne for nye medlemmer, og de ønsker deg velkommen til å prøve instrumentene deres. 

Ved å klikke deg inn på Musikk | Orkland kulturskole (orkland-kulturskole.no) kan du lese mer om det enkelte korpset og levere en søknad til det lokale skolekorpset og kulturskolen samtidig. 

Ikke nøl med å ta kontakt med det enkelte korpset hvis du har spørsmål eller vil vite mer om korps og kulturskole. Du kan også ta kontakt med kulturskolerektor Helge på helge.rolstadas@orkland.kommune.no så setter han deg i kontakt med korpset.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

P.S Agdenes skolekorps inviterer til instrumentprøving på Lensvik skole onsdag 5. juni klokken 18:00.

Bildet viser tre forskjellige situasjoner med musikkorps. Til venstre poserer et ungdomskorps med blåseinstrumenter foran et arkitektonisk unikt bygg. I midten spiller et skolekorps i en innendørs setting. Til høyre dirigerer en dirigent et korps på e

Foto:Privat

Sist oppdatert 04. juni 2024