– Dette er en utvikling som virkelig varmer, og vi er takknemlige for hver eneste en av dere som bidrar til denne positive trenden, sier kulturleder Håkon Hammer

Ekstraforestilling

2024 startet med brask og bram for Orkland kino & kulturscene, som er fellesbenevnelsen for alt som tilbys av kommunen fra scene og kino. De tre første store arrangementene dette året ser ut til å bli utsolgt. Først ut var humorshowet med Kveli Rånes Bremseth.  

– Det ble en så stor suksess at alle billettene ble revet bort, og vi måtte med glede sette opp en ekstraforestilling for å møte etterspørselen, sier Hammer.

Nesten utsolgt

Det var intimt og svært hyggelig stemning på Damphuset. Lokalene fikk også skryt av Marianne Meløy og Trygve Brøske for sin lune atmosfære.

I går kveld, onsdag 28. februar var det klart for Brøløy møter Orkland, et forrykende show med musikk, dans og kåseri i Damphuset på Orkanger. Marianne Meløy og Trygve Brøske sørget for utsolgt forestilling og topp stemning blant publikum!

Men det stopper ikke der! 12. mars kommer Turnéteatret i Trøndelag med sin forestilling Juvikfolket i kulturhuset, der Hildegunn Eggen briljerer med alle sine rollefigurer.

– Dette er en forestilling som har fanget publikums interesse på en måte vi sjelden har sett, med kun to (!!) billetter igjen per i dag, ser det absolutt ut til at det blir fullt hus her også, sier Håkon Hammer, som mener dette vitner om en svært god appetitt for kultur i vårt lokalsamfunn, som inspirerer de som jobber med kultur til å jobbe enda hardere for å bringe kvalitetsarrangementer til publikum.

Høydepunkt i kø

Nå blir det spennende å se om publikumsinteressen fortsetter å holde et høyt nivå. Utover våren står flere høydepunkt på programmet, både konserter på Damphuset, barneforestilling med buktaling fra Erik Mogeno og Riksteaterets oppsetning av Bonny & Clyde, for å nevne noe. 

Spent på hele programmet? Det kan du lese mer om på Orkland kino & kulturscenes nettsider