Vil du være med på UKM-eventyret uten å stå på scenen? Kanskje du heller vil være med å bestemme hvordan UKM skal være? Da vil vi ha deg med på laget.

Det sier Johan Flønes, som er UKM-sjef på neste års arrangement.

I 2022 vil det være fem UKM-arrangement. Det blir lokale arrangement i Meldal, på Krokstadøra, i Lensvik og på Orkanger. Til slutt blir det et felles arrangement i Orkland kulturhus.

- For å bli med på Orklandarrangementet må du ha vært med på en av de lokale mønstringene først, og alle over 13 år får tilbud om å være med videre til fellesarrangementet, sier Flønes.

Bli med på laget!

Påmeldingen for å delta åpner i januar, men allerede nå kan du som har lyst til å være en del av en kreativ og sosial arrangørstab melde din interesse.

- Her er det bruk for deg som er mellom 13 og 20 år, som kanskje har en ekstra interesse for kultur, liker å organisere, pynte eller har andre gode ideer til hvordan arrangementene skal bli, sier Flønes.

Har du lyst til å bidra kan du melde deg på her, påmeldingsfrist er 14.desember:

Påmelding arrangørmedarbeider

Etterlengtet arrangement for mange

- Vi skal ha et møte med alle interesserte torsdag 16. desember hvor vi starter å fordele oppgaver. Da samler vi både lys-, lyd- og scenearbeidere og de som jobber med vertskap, logistikk, produsentoppgaver, media og innhold. Her det muligheter for mange å bidra, sier Flønes, som er helt sikker på at UKM 2022 blir en stor suksess både for deltakerne, arrangørstab og publikum.