I disse dager vil du finne et informasjonsskriv fra Orkland kommune i din postkasse. Der oppfordrer vi dem som ennå ikke har registrert seg for koronavaksine om å gjøre det. Fram til nå har nærmere 7 500 orklendinger så langt registrert seg.  Ønsker du vaksine, men har ikke registrert deg? Da er det på tide å gjøre det NÅ!

Siden 1. mars har kommunen oppfordret innbyggere mellom 18 til 74 til å registrere seg digitalt for vaksinasjon. Dette har det blitt informert om på mange mulige måter. For å være sikker på at vi når flest mulig sender vi derfor ut et eget informasjonsskriv til samtlige private postkasser som er registrert hos Bring. I tillegg vil også bedrifter få den, slik at det kan henges opp på oppslagstavle eller legges ut på spiserom eller andre fellesarealer. Skrivet er i A4-format og er utarbeidet på norsk og engelsk. Informasjonsskrivet går også til de som har reservasjon mot uadressert reklame. Husk at du også kan registrere at du ikke ønsker vaksine. Dette er også til hjelp for oss!

"Det er så lenge til jeg får vaksine at det har vel ingen hast?" 

Tenker du slik? Det er det ingen grunn til. Ved å registrere deg forteller du kommunen at du ønsker vaksine mot korona. Gjør du ikke det, vil du ikke få tilbudet av Orkland kommune. All vaksinering i Norge er basert på frivillighet. Selv om det foregår vaksinering i de eldste delene av befolkningen akkurat nå, vil det ganske snart være klart for nye grupper. Antall vaksinedoser Orkland kommune mottar øker betraktelig fra mai. Det gjelder å være klar. Plutselig står din gruppe for tur, og så har du ikke registrert deg. Det er dumt! Det er til stor hjelp for oss at de som ønsker vaksine registrer seg så raskt som mulig. Da blir det lettere å planlegge og gjennomføre vaksineringen.

Vi anbefaler at du deler innholdet i informasjonsskrivet du får med øvrige husstandsmedlemmer i målgruppen - heng det gjerne på kjøleskapsdøra! Har du familiemedlemmer eller venner som ønsker å vaksinere seg, men som ikke har registrert seg? Da oppfordrer vi deg til å hjelpe dem. For å registrere deg - logg deg inn på:

Foretrekker du å snakke med noen, eller trenger hjelp med å registrere deg? Da er det bare å ta kontakt med vår koronatelefon på 900 31 260. Der treffer du våre hyggelige medarbeidere som svarer deg fra klokken 10:00 til 14:00, mandag til lørdag.

Har du allerede registrert deg? Da er det bare å se bort fra vår henvendelse.

Takk for at du bidrar!