Nærmere 5000 orklendinger har svart på koronaundersøkelsen. Du har fortsatt mulighet til å svare og bli med i trekningen av den siste premien.

Terje Lyngvær (65) fra Slettvika i Ytre Agdenes, ble den heldige vinner av nettbrett da vi trakk på nytt onsdag 23. mars.

– Det var jo en hyggelig beskjed å få, sier Terje, som fikk tidlig erfaring med pandemien da landet ble stengt ned 12. mars 2020.

Sammen med samboeren var han på Kanariøyene og kom hjem til Norge 14. mars.

– Tilløp til kaos i luftrommet førte til mye forsinkelser, men for vår del gikk det greit. Kun et par timer forsinket ankomst til Norge var ikke noe å klage over, sier Terje.

Vaksinerte seg i Trondheim

Han innrømmer at det nok var litt stusselig i starten på pandemien med mindre kontakt og alle tiltakene man måtte følge, men etter hvert har han ikke i like stor grad vært berørt.

Terje har underliggende sykdom og var glad da det ble mulig å vaksinere seg.

– Jeg tok vaksinedosene i Trondheim, der samboeren min er bosatt. Jeg var velkommen der, så det gikk helt fint. I det hele tatt synes jeg myndighetene og kommunene har gjort en god jobb under pandemien. Jeg har følt meg trygg og nå lever jeg omtrent som før, avslutter Terje Lyngvær.

Fortsatt mulig å delta

Har du ikke svart på undersøkelsen ennå? Du kan fortsatt svare ved å klikke på lenken i SMS ‘en du fikk fra kommunen torsdag 17. mars. Da er du også med i trekningen av det tredje og siste nettbrettet.

NB! Du finner også lenke til undersøkelsen i artikkelen Nå kan du si hva du mener om koronahåndteringen i Orkland