Årets sommeravslutning på Sampro ble litt utenom det vanlige. I tillegg til hyggelig samvær sto både avtakking av arbeidstakere og markering av 50-årsdag på programmet.

Jan Sivertsen har jobbet i kommunen siden 1986, hvor av store deler av tiden som arbeidsleder ved arbeids- og inkluderingsbedriften Sampro på Fannrem. I år fyller han 70 år og avslutter sin arbeidskarriere. Jan har hatt sin hovedoppgave på bedriftens ved-avdeling, der han sammen med brukerne har sørget for fyringsved til mange fornøyde kunder. I dette vårhalvåret har avdelingen kappet, kløvd og stablet 200 favn med ved på pall, klart for en ny vinter.

Slutter_1200x1600.jpgBak fra venstre: fagleder Atle Ingar Kjeldstad, Jan Sivertsen, Ottar Vordal og Dagny Sundli.  Foran sitter årets 50-årsjubilant Wenche Løkken.

I tillegg til Jan ble også to andre trofaste medarbeidere, Ottar Vordal og Dagny Sundli takket av. Begge avslutter sine arbeidsforhold denne sommeren. Som om ikke det var nok ble det også feiret at Wenche Løkken snart fyller 50 år. Alle begivenhetene ble behørig markert med god mat og drikke i kantina hos bedriften som tilbyr ulike tilrettelagte aktiviteter tilpasset den enkelte.

Kantina_1200x900.jpgSommeravslutningen er en fast tradisjon hos Sampro.

Alle foto: Arnt Tronvoll