Denne teksten står som annonse i lørdagens utgave av Avsia Sør-Trøndelag. Det er en takk fra Orkland kommune ved rådmann Ingvill Kvernmo og ordfører Oddbjørn for innsatsen under koronapandemien.

Takk til orklendingene

Du som kjenner på motløsheten når pressekonferansene ruller over TV-skjermen gang etter gang. Du som er lei av stadige endringer og begrensninger i livet ditt. Du som blir redd og utrygg rygg når du hører Erna Solberg, Bent Høie og Espen Nakstad på radioen eller leser våre oppdateringer. Du som til tross for dette gjør akkurat det du blir bedt om hver gang det kommer nye råd og regler.

Takk til deg som jobber i butikk eller servicenæring og må møte mange mennesker hver dag. Takk til deg for tålmodigheten, du som har blitt uten arbeid eller er permittert. Du har ofret mye. Takk til deg som sørger for ekstra renhold, og du som passer på de som er syke og gamle. Du som alltid tar hensyn. Takk til deg som sørger for at barn og unge får opplæring og omsorg i en krevende tid. Takk til deg som fortsatt gjør jobben din og som kanskje ikke får så stor oppmerksomhet.

Takk til dere som tenker kreativt og krummer nakken for å holde hjul og aktivitet i gang i frivillighet, kultur og idrett. Takk til deg som kjenner på savnet etter å klemme et barnebarn, og til deg som ikke fikk besøk på bursdagen din. Takk til deg som ringer til en bekjent du vet er ensom.  Takk til deg som må ut på reise i jobben, men som er redd for å bringe med deg smitte hjem.

Takk til deg som lar deg teste, og til deg som har testet mange av dine sambygdinger. Takk til deg som spriter hendene, holder avstand og tålmodig fester munnbindet på når det kreves. 
Takk til deg som droppet turen til varmere strøk og du som droppet handleturen over grensa. Takk til deg som kommer hit for å jobbe. Takk for tålmodigheten og forståelsen til deg som har fritidsbolig.

Takk for at du gjør ditt  beste. Takk til alle som viser at dette ikke handler om deg – det handler om oss!

Tusen takk, alle sammen!


Annonse hvor rådmann Ingvill Kvernmo og Ordfører Oddbjørn Bang takker orklendingene for innsatsen under koronapandemien