Det høres kanskje rart ut at kommunen arrangerer «skole» i barnas ferier, men også i høstferien vil vi gi et spennende aktivitetstilbud som nok ikke er en del av ordinært pensum på skolen. Påmeldingen starter tirsdag 28. september klokken 18:00.

Erfaringene med sommerskolen var en stor suksess, med populære aktiviteter og stor deltakelse. Tone Løkstad og Johan Flønes i Orkland kommune har nå forberedt et program på alle hverdagene i høstferien som i år er fra mandag 11. til fredag 15. oktober.

Tilbudet er klart

- Vi har valgt å gjenta noen av de mest populære tilbudene, men også krydret med noen nye, sier Tone Løkstad, som håper og tror at de fleste vil kunne finne noe av interesse.

Allerede nå kan du gå inn på nettsiden for å se på hvilke tilbud som blir en del av høstskolen 2021, men husk at påmeldingen ikke starter før tirsdag 28. september klokken 18:00.

Digital påmelding

- Det er kun mulighet til å melde seg på via nettsiden, sier Johan Flønes som poengterer at det erfaringsmessig er lurt å være tidlig ute med å melde seg på, da det er rift om plassene.

- Vi gleder oss til å ta imot ungene og håper på stor interesse også denne gangen, sier Løkstad, som opplyser at det vil bli satt opp transport til noen av arrangementene.

Du finner alt om høstskolen 2021 i lenken under. Denne lenken kan du også benytte fra tirsdag 28. september klokken 18:00 når påmeldingen skal gjøres:

Høstskole 2021