Nå er programmet for kommunens aktivitetstilbud for barn og unge i sommer klart, og det blir aktiviteter over et bredt spekter i store deler av orklandsgeografien.

Bueskyting i Husdalen, motocross på Krokstadøra, kanopadling i Mølnbukt, paintball på Kårmo og fotballdager på Løkken. Det er bare noe av tilbudet som gis i år.

- Vi har lagt opp til lokale aktiviteter, slik at våre barn og unge får mulighet til å se alt kommunen vår har å by på, sier Johan Flønes i avdeling ungdom og fritid i Orkland kommune.

Smittevernet er ivaretatt

Siden det er sommer, er det lagt opp til mye utendørsaktivitet. Dette gjør det også enklere å overholde smittevernreglene som til enhver tid er gjeldende. Endringer i smittesituasjonen som vil kunne påvirke restriksjoner vil tilfelle bli opplyst om.

Behjelpelig med skyss

Det er i utgangspunktet lagt opp til at deltakerne skal møte opp enten ved Orkland rådhus eller direkte der hvor aktiviteten skal foregå.

- Men vi vil selvfølgelig være behjelpelig med skyss dersom dette hindrer noen i å kunne delta på aktiviteten. Dette fylles i så fall inn i påmeldingsskjemaet, så tar vi kontakt for å avtale en løsning, sier Flønes.

Påmelding

For å kunne ivareta transportbehov og smittevernhensyn er kommunen avhengig av å få inn påmeldingene i god tid før aktiviteten, slik at vi får organisert på best mulig måte.

-Om det blir ledige plasser kommer vi til å kunngjøre dette på kommunens hjemmeside. På den måten vil det være mulig å fylle opp enkeltplasser med forholdsvis kort varsel, avslutter Flønes, som håper at mange vil finne noe av interesse.

Her finner du komplett oversikt over alle aktivitetene

Der vil det også bli lagt ut lenke til påmelding til de ulike aktivitetene i de periodene det er åpent for påmelding.