Den siste vinneren av nettbrett i forbindelse med koronaundersøkelsen ble trukket i dag. Den heldige ble Reidun Mulelid Stemshaug (69).

Reidun var akkurat på vei ut av fjøset da vi ringte og gratulerte henne. Sammen med mannen sin driver hun gårdsbruk på Holtan ved Svorkmo.

– Nei, det var jo en hyggelig overraskelse, svarer hun på klingende sunnmørsdialekt. Reidun er fra Storfjord i Møre og Romsdal, og har beholdt dialekten, selv etter 32 år i Trøndelag.

Reidun synes de to årene med pandemi har forløpt greit for hennes del - tross alt.

– Du vet når man har jobben sin her hjemme på gården, så blir man ikke så berørt som dem som har en større arbeidsplass hvor man møter mange andre hver dag. Besøksrestriksjonene har vi selvsagt fulgt opp, og litt begrensning i besøk av barnebarn har det vært, sier Reidun.

Hun mener kommunen har hatt grei kontroll på situasjonen hele tiden. Både hun og ektemannen er fullvaksinerte og nå setterde stor pris på at det normale livet er på vei tilbake i samfunnet.

I morgen, tirsdag 29. mars, er siste mulighet for å delta i undersøkelsen. Hent fram meldingen fra kommunen. Den ser ut som den på bildet under.