Logistikken fungerer og folk er fornøyd. Det er kortversjonen så langt på en dag hvor over ti prosent av Orklands befolkning får sin tredje vaksinedose mot korona i Orklahallen.

Parkeringsvakter fra Orkdalstorget, hyggelige vakter og et velsmurt vaksineringsapparat er det som møtte de som i dag ønsket å få en oppfriskningsdose av dråpene som skal gi oss alle bedre beskyttelse mot covid-19.

- Dette fungerer helt utmerket. Både effektivt og profesjonelt, sier Per Kirkaune, som var en av de mange som i formiddag fikk satt sitt tredje sprøytestikk i armen i Orklahallen.

Åpnet for flere grupper

Den primære målgruppen i dag var personer over 65 år som har bestilt seg tredje vaksinedose. Regjeringen har åpnet for at flere grupper nå kan få sin tredje dose, og Orkland kommune åpner for en ny massevaksineringsdag torsdag 16. desember. Tilhører du en av gruppene under kan du nå bestille time:

  • Personer over 45 år.
  • Personer over 18 år med underliggende medisinske helsetilstander som gir høy risiko for alvorlig forløp av covid-19.
  • Personer med nedsatt immunforsvar.
  • Helsepersonell.

NB! Husk at for å kunne bestille time er det et ufravikelig krav at det har gått minimum fem måneder siden forrige dose.

Digital timebestilling

For å bestille deg time til vaksinering klikker du deg inn på:

Vaksinebestilling i Orkland kommune

Trenger du hjelp til å bestille time, eller har du spørsmål om vaksinering? Da ringer du vaksinetelefonen 900 31 260. Tjenesten er åpen mandag, onsdag og torsdag fra klokken 10:00 til 14:00.

Vi minner om at det ikke er for sent å bestille time til første eller andre dose. Vi oppfordrer alle som ikke har tatt vaksine om å gjøre det!  

Takk for at du bidrar!