Glad i å synge, trylle, skrive dikt eller male? Eller kanskje du er en kløpper på å spille luftgitar, designe klær eller fotografere? Da bør du sette av 4. og 5. mars i kalenderen!

Da er det nemlig duket til Ung kultur møtes (UKM) i Orkland kulturhus. Her kan du gjøre det aller meste som har med kultur å gjøre – og litt til, både på, bak og rundt scenen.

­– Vi håper på mange deltakere innenfor ulike kulturuttrykk, slik at vi får vist fram de flinke ungdommene vi har i hele Orkland. Dette blir veldig moro, sier UKM–koordinator Tone Løkstad.

Felles mønstring i Orkland

Med seg på arrangørlaget har hun en gjeng engasjerte ungdommer, som allerede er godt i gang med planleggingen av lokalmønstringen.

For første gang skal det i år arrangeres én felles lokalmønstring i Orkland, etter ungdommenes eget ønske. Arrangørene ser derfor på muligheter for å sette opp felles transport.

– I fjor, da vi hadde flere små UKM–arrangement rundt om i Orkland, var det relativt få deltakere. Noen arrangement ble til og med avlyst. Derfor samler vi kreftene og lager ett stort arrangement hvor alle kan delta. Det er gøyere for oss å arrangere, og ikke minst artigere for deltakerne å vise seg fram foran et stort publikum, sier ungdomsarrangør Liv Kristel Nordsteien Samskott.

– Skikkelig show

Sammen med resten av gjengen gleder hun seg stort til UKM, og håper at mange benytter sjansen og melder seg på.

– Det kommer til å bli et skikkelig show og minner for livet, lover de.

Har du ikke et talent du har lyst til å vise fram, så er du hjertelig velkommen som publikummer også, understreker arrangørene.

Trykk på lenken under for å melde deg på årets kulturmønstring i Orkland:

https://ukm.no/2023-orkland-ukmorkland2023/