Selv om samfunnet er tilbake i tilnærmet normalsituasjon, betyr ikke det at koronaviruset er borte. Orkland kommune håndterer fortsatt situasjonen med informasjonstjeneste og testing. Denne og neste helg vil vi også dele ut tester til de som måtte ha behov for å ta en selvtest.

Førstkommende lørdag og søndag vil Orkland kommune sørge for utlevering av selvtester på fem ulike steder i kommunen. Det er kommunens hjemmetjeneste som sørger for dette.

For å få utlevert test er det bare å ringe til telefonnummeret i ditt geografiske område (se under) i tidsrommet 12:00 til 14:00. Da kan du avtale direkte hvor mange tester det er behov for og hvor dere kan hente dem.

Vi gjør oppmerksom på at dette tilbudet kun gjelder lørdager og søndager inntil videre og det gjelder bare utlevering av selvtester. På hverdager kontakter du ditt legekontor eller kommunens informasjonstjeneste 900 31 260 for utlevering.

Hvem kan benytte selvtest?

På Folkehelseinstituttets (FHIs) hjemmesider kan du lese om i hvilke tilfeller du kan benytte selvtest. Der finner du også annen relevant informasjon om covid-19.