Nesten 700 har allerede meldt seg på de ulike aktivitetene. Mange av tilbudene er fulltegnet og Orkland kommune jobber nå med å utvide tilbudet.

Bueskyting er fulltegnet. Det samme er fargelære og fargejakt, paintball og aktiviteter i Newtonrommet.

Husk å gi beskjed

- De tre første motocrossdagene, breakdansekurset og flere av ponniridningsdagene er også fullbooket, sier en svært fornøyd prosjektleder Tone Løkstad, som forteller at det nå sendes ut svar til alle som har fått plass på de ulike tilbudene via SMS. Hun oppfordrer alle som får plass om å gi beskjed dersom de ikke tar imot tilbudet.

- Det er ventelister på flere av tilbudene og vi ønsker at flest mulig får mulighet til å delta.

Johan Flønes og Tone Løkstad_1200x764.jpgJohan Flønes og Tone Løkstad er svært godt fornøyd med påmeldingen så langt.

Flere tilbud for de yngste

Som kjent ble årets Solaleir avlyst grunnet smittevernbestemmelsene. Årsaken til at Sommerskolen kan gjennomføres, er at det er langt færre deltakere på de enkelte tilbudene og aktiviteten er spredd over mange lokasjoner.

- Solaleiren har vært et populært tilbud, kanskje spesielt for de yngste deltakerne. Vårt tilbud er avhengig av de aktivitetene våre tilbydere kan organisere, og vi ønsker nå å se om vi kan komplettere med ytterligere tilbud for å imøtekomme behovet spesielt for de yngste årsklassene, sier Johan Flønes, som sammen med Løkstad har ansvaret for sommerskolen.

Følg med på nettsidene

Dersom det lykkes med å fylle opp med ytterligere aktiviteter, vil dette bli offentliggjort fortløpende. Løkstad og Flønes oppfordrer alle interesserte om å følge med på kommunens nettsider i dagene som kommer.

- Fortsatt er det ledige plasser på en del av aktivitetene. Det er bare å melde seg på, sier Tone Løkstad.

Her kan du melde deg på: