Sommerskolen 2021 ble en stor suksess. I år vil vi også kunne tilby barn og unge aktiviteter i høstferien. Men da trenger vi din hjelp for å lage et godt aktivitetstilbud.

Orkland kommune fikk tidligere i år bevilget penger fra Regjeringen til å lage aktivitetstilbud for barn og unge i sommer. Ordningen kom i stand for å bøte noe på virkningene av pandemien. Lag og foreninger søkte om å være arrangører av ulike tilbud, noe som resulterte i et bredt og godt tilbud for de yngste.

Høstskole

- Det ble noen kroner igjen på budsjettet, og vi har vi fått anledning til å benytte dem for å gi et lignende tilbud i høstferien for barn fra 1. til 10. trinn i Orkland, sier prosjektleder for Høstskolen 2021, Tone Løkstad.

Kreative arrangører som var engasjert i sommer vil bli kontaktet med spørsmål om de har mulighet til å bidra også i høstferien. Orkland kommune ønsker imidlertid å utfordre flere aktører om å tilby aktivitetstilbud i høstferien, som i år er i uke 41.

Ta kontakt!

Har du, din forening eller bedrift et aktivitetstilbud for barn og unge? Da vil vi gjerne høre fra deg. For å komme i betraktning må du fylle ut søknadsskjema der man blant annet beskriver aktiviteten og lager et budsjett. Søknadsskjema og nærmere opplysninger om Høstskolen 2021 får du ved å henvende deg til:

Tone Løkstad på e-post: tone.lokstad@orkland.kommune.no eller Johan Flønes på johan.flones@orkland.kommune.no

Søknadsfrist: 15. september 2021.