Hvilke ønsker og ideer har frivilligheten i Orkland for utvikling og satsing? Det ønsker frivilligsentralene i Orkland å få svar på.

Derfor inviterer de nå til idédugnader for frivilligheten.

Foruten å kartlegge hva frivillige lag, organisasjoner og ildsjeler i Orkland ønsker av utvikling og satsing, er målet med idédugnadene også å få innspill til hva de mener kommunens rolle bør være som samarbeidspartner.

Bli med!

Innspillene som kommer fram i idédugnadene vil være til stor hjelp når kommunens nye frivillighetsplan skal utarbeides. Innspillene i møtene vil danne grunnlaget for den nye planen.

Orkland frivilligsentraler arrangerer fire møter i Orkland:

  • Krokstadøra kommunehus, kommunestyresalen: 28. september kl. 18.00
  • Meldal kommunehus, kommunestyresalen: 29. september kl. 19.00
  • Hamnahaugen helse– og omsorgssenter, Storstua: 4. oktober kl. 18.00
  • Orkland rådhus, lille kommunestyresal: 5. oktober kl. 18.00

Praktisk informasjon

Både små og store organisasjoner og frivillige ildsjeler er velkomne til idédugnadene. Idrettslag tilknyttet NIF er selvsagt også velkomne, men disse vil bli ivaretatt i en egen plan for idretten.

Dersom noen ønsker å legge fram et forberedt innlegg på maks ti minutter i møtet, kan du ta kontakt med din frivilligsentral for avtale. Det er ikke nødvendig å avtale kortere innlegg på forhånd.

Arbeidslederne ved hver frivilligsentral vil delta i møtene sammen med avdelingsleder for frivillighet, Tom Brendmo.

Ikke mulighet til å delta?

Har du innspill og tanker om videre utvikling av frivilligheten i Orkland, men er forhindret til å møte på idédugnadene?

Da kan du sende dine ideer på e–post til Orkland frivilligsentraler ved tom.brendmo@orkland.kommune.no, eller levere ideer skriftlig på nærmeste frivilligsentral.

Innsendte ideer merkes med personalia og kontaktinfo (navn, e–post, telefonnummer), samt navn på eventuell organisasjon.