Vi håper alle har hatt en fin søndag, forhåpentligvis med frisk luft, gode samtaler og noen vante sysler sammen med de du er glad i. Ta deg gjerne tid til å ta kontakt på telefon eller digitalt om det er noen du kjenner som kanskje er alene. Der har vi et felles ansvar. Det er heller ikke i dag søndag 22. mars 2020 påvist flere tilfeller med smitte i Orkland. Det betyr at det fortsatt er 5 personer som har testet positivt, og antallet i karantene er som i går om lag 180 personer.

En del prøver er fortsatt til analyse, men det tar i hvert fall 2 til 3 døgn før vi får svar. Det har vært roligere både på e-post og telefon knyttet til prøvetaking.

Vi gir honnør til alle som står på i denne spesielle situasjonen, og alle de flotte orklendingene som følger retningslinjene. Det må vi fortsette med! #kaldthodevarmthjerte

Mange hjerter

Det strømmer på med bidrag i hjertekonkurransen vår. Dette flotte snøhjertet er det Isac 13 år og Alexander 11 år fra Meldal som har laget.

Vi vil ha flere bidrag, så det er bare å sende inn til kommunikasjon@orkland.kommune.no

Informasjonstjenestene

Vi minner om at du på våre nettsider finner mye informasjon om koronasituasjonen. Benytt deg av denne og de andre informasjonskanalene våre. Husk at vår informasjonstjeneste også er oppe i helgen. Du kan ringe 900 31 260 fra 10:00 til 20:00, eller sende e-post til korona@orkland.kommune.no

Der får du snakke med fagpersoner om spørsmål knyttet til lokal smittesituasjon, karantenebestemmelser og andre generelle spørsmål.


orkland.kommune.no/korona