Vi har i dag fått bekreftet sju positive hurtigtester av PCR-tester analysert av St. Olavs. I tillegg har vi ytterligere fire positive PCR-tester som fordeler seg på tre barn og en voksen.

Den voksne er i familie med ett tidligere smittet barn. De tre barna er elever ved Montessoriskolen på Løkken Verk. Både den voksne og barna var allerede i karantene siden de hadde symptomer. Til sammen har vi nå ni smittede relatert til Montessoriskolen. Av disse er det åtte barn og en lærer.

Montessoriskolen

Vi har nå fått svar på de fleste prøvene i forbindelse med Montessoriskolen, men venter fortsatt på noen prøver som ble tatt i går. Det vil bli sendt ut ny informasjon til foreldre/foresatte og elever i løpet av helgen.

I mellomtiden forholder man seg til informasjonen som ble sendt ut i går av skolen i samarbeid med kommunen.

Meldal barne- og ungdomsskole og Grøtte skole

Vi fikk i går kveld testet flesteparten av barna i første klasse ved Meldal barne- og ungdomsskole og SFO, samt klasse 4a og 4b ved Grøtte skole. Alle hurtigtestene var negative, men vi tok PCR-test av en del av disse barna siden de hadde symptomer.

Disse prøvene har vi ennå ikke fått svar på.

Bergmannsdagene

Vi informerte går kveld at personer som har testet positivt har vært innom Bergmannsdagene. Dette er en fellesnevner for flere av de de positive tilfellene. Vi ønsker derfor at folk som var på Bergmannsdagene er observante på symptomer.

Får du symptomer så skal du holde deg hjemme og bestille test. Du skal ikke treffe personer utenfor din husstand før du har fått negativt prøvesvar.

Tidligere saker:

Takk for at du bidrar!


orkland.kommune.no/korona