I morgen er det igjen klart for vaksinering i Orklahallen. Er du over 45 år og tok din andre dose 29. juli eller tidligere kan du fortsatt bestille time. Tok du den senere, fyller du ikke vilkårene og vil ikke få satt tredje dose i morgen.

Å bestille seg time for vaksinering er basert på tillit. Er tidsintervallkravet oppfylt er alt i orden og du vil få din vaksinedose i morgen. Har du imidlertid bestilt time og du ikke fyller kravet? Ja, da vil du høflig, men bestemt få beskjed om å bestille time på et senere tidspunkt og bli bedt om å forlate lokalet.

Skulle du med vilje, eller i ren vanvare, ha bestilt deg time til i morgen uten å oppfylle kravet? Da har du fortsatt tid til å melde deg av via vår timebestilling:

Vaksinebestilling i Orkland

Du kan også ta kontakt med våre hyggelige medarbeidere på vaksinetelefonen 900 31 260 i tidsrommet 10:00 til 14:00 i dag eller i morgen.

Vaksinerer torsdag 6. januar

Torsdag 16. desember er den siste vaksinedagen i kommunal regi før jul. Neste vaksinedato er torsdag 6. januar 2022 i Orklahallen. Er du over 45 år og fikk din andre vaksinedose 19. august eller tidligere? Da er du velkommen til å bestille deg time allerede nå. Timebestillingen gjør du ved å klikke på lenken over, eller ved å kontakte vaksinetelefonen i åpningstiden.

Takk for at du bidrar!