Regjeringen har bestemt at alle over 65 år skal få tilbud om en tredje vaksinedose i løpet av desember. I Orkland gjennomfører vi dette så effektiv som mulig slik at alle som ønsker det skal få dosen i god tid før jul.

Derfor tilbyr vi alle over 65 år om å få sin vaksinedose i Orklahallen torsdag 9. desember. De eneste kravene er at du er bosatt i Orkland kommune, det har gått minimum fem måneder siden du fikk din andre dose, og at du bestiller deg time. Det gjør du på:

Trenger du hjelp med timebestilling er det bare å kontakte Orkland kommunes vaksinetelefon 900 31 260. Telefontjenesten er åpen mandag, onsdag og torsdag fra klokken 10:00 til 14:00. Vi gjør oppmerksom på at alle innbyggere over 75 år blir oppringt av vårt vaksineteam med tilbud om tredje dose, og trenger derfor ikke å bestille time til 9. desember.

Kan du ikke møte 9. desember?

Vi håper flest mulig har anledning til å møte denne dagen. De som ikke har anledning til å møte i Orklahallen torsdag 9. desember vil få mulighet senere i måneden. Vi vil komme tilbake med tid og sted for dette.

Videre vaksineprogram i Orkland

I Orkland kommune forholder vi oss som alltid til gjeldende nasjonale råd og retningslinjer om vaksinering. Vi følger opptrappingsprogrammet og i løpet av de to neste ukene vil samtlige over 75 år ha fått tilbud om tredje vaksinedose. Alle disse er kontaktet på telefon av vårt vaksineteam og får tilbud om vaksinering i sitt nærområde til og med uke 48.

Etter å ha gjennomført vaksinering for aldersgruppen over 65 år, vil vi følge opp med tilbud til alle over 18 år i 2022, slik regjeringen har bestemt.

Her kan du kan lese alt om korona og vaksinering i Orkland

Takk for at du bidrar!