Det nærmer seg sommerferie. Våre servicekontor i Orkland rådhus og ved kommunehusene i Lensvik, Meldal og Krokstadøra er fysisk bemannet i sommer, med unntak for noen dager og uker på grunn av ferieavvikling. Husk at kommunens nettside og vår chatbot Kommune-Kari kan hjelpe deg døgnet rundt. Sentralbordet er betjent som vanlig.

Servicekontorene i Lensvik og ved Orkland rådhus på Orkanger er bemannet hele sommeren. Servicekontorene på Krokstadøra og Meldal blir det ubemannet noen dager og uker:

Krokstadøra

Servicekontoret på Krokstadøra er ubemannet følgende datoer:

  • 4., 5., 6. og 8. juli
  • 12., 13., og 15. juli
  • 18. juli – 5. august
  • 9., 10. og 12. august

Meldal

Uke 29 og 30: Ubemannet

Utenom de angitte tidspunktene er servicekontorene betjent som normalt. Åpningstidene er 08:30 - 15:00 på rådhuset og klokken 09:00 - 15:00 på Krokstadøra, Lensvik og Meldal kommunehus.

Hva gjør du når servicekontor er ubemannet?

De dagene kommunehusene er ubemannet, vil det være tydelig informasjon ved inngangspartiet om hvordan du skal forholde deg.

Du vil alltid få kontakt

Husk at du alltid kan ta kontakt med kommunens sentralbord på telefon 72 46 73 00 mellom klokken 09:00 - 15:00. Du kan også sende e-post til postmottak@orkland.kommune.no Vi minner også om at du finner informasjon på våre nettsider

På kommunens nettsider kan du snakke med Orkland kommunes chatbot Kommune-Kari som kan svare på cirka 7000 spørsmål om kommunens virksomhet. Det er stor sjanse for at Kari kan hjelpe deg med det du lurer på! Kari svarer hver måned på nesten 3000 spørsmål. Hun jobber døgnet rundt! Kari ligger i hardtrening og blir stadig flinkere!