Det nærmer seg sommerferie. Både servicekontor i Orkland rådhus og servicekontorene ved kommunehusene i Lensvik, Meldal og Krokstadøra er fysisk bemannet i sommer, med unntak for noen dager og uker på grunn av ferieavvikling.

Husk at kommunens nettside og chatbot Kommune-Kari kan hjelpe deg døgnet rundt. Sentralbordet er betjent som vanlig. Vi har lavterskel digitale alternativ på servicekontorene på kommunehusene når de er ubemannet. Velkommen skal du være!

Servicekontoret i Lensvik og Orkanger er bemannet hele sommeren, mens for Krokstadøra og Meldal blir det stengt noen dager og uker:

  • Krokostadøra
    Ukene 29, 30, 31 og 32: Ubemannet mandag og torsdag
  • Meldal
    Ukene 27, 28 og 29: Ubemannet
    Uke 30: Ubemannet mandag

Utenom disse ukene er servicekontorene betjent som normalt.

Åpningstidene er som vanlig i sommer, klokken 08:30 - 15:00 på rådhuset og klokken 09:00 - 15:00 på Krokstadøra, Lensvik og Meldal kommunehus.

Hva gjør du når servicekontor er ubemannet?

Det er skiltet på hvert servicekontor hva du skal gjøre:

  • Dersom du har en forhåndsavtale brukes det digitale registreringssystemet når du ankommer. Husk å registrere ditt telefonnummer. Saksbehandler varsles da om at du er ankommet og kommer og henter deg.
  • Kommer du uten en forhåndsavtale og registrerer deg, blir du oppringt på en skjerm ved siden av det digitale registreringssystemet. Her snakker du «live» med en av de ansatte på servicekontoret i Orkland rådhus som vil hjelpe deg med ditt ærend. Også her er det viktig at du registrerer ditt mobilnummer. Vi ringer til din mobil om det skulle være en funksjonsfeil med "Kompen".

Husk at du alltid kan ta kontakt med kommunens sentralbord på telefon 72 46 73 00 mellom klokken 09:00 - 15:00. Du kan også sende e-post til postmottak@orkland.kommune.no Vi minner også om at du finner informasjon på våre nettsider

På kommunens nettsider kan du snakke med Orkland kommunes chatbot Kommune-Kari som kan svare på cirka 7000 spørsmål om kommunens virksomhet. Det er stor sjanse for at Kari kan hjelpe deg med det du lurer på! Kari svarer hver måned på 3000 spørsmål. Hun jobber døgnet rundt! Kari ligger i hardtrening og blir stadig flinkere!

Registreringsskjerm.jpg
Her registrerer du deg som besøkende. Foto: Mari Anda Gimnes

Komp.JPG
Om du ikke har en forhåndsavtale blir du oppringt via "Kompen" eller mobiltelefonnummeret som du har registrert i besøksregistreringen. Foto: Mari Anda Gimnes.